Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Better Call Saul: 89-jarige komedielegende Carol Burnett gecast in bijrol

  •  
27-06-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
A Little Help with Carol Burnett
De komiek die ooit furore maakte met The Carol Burnett Show maakt deel uit van het slotstuk van serie rondom de perikelen van de dubieuze strafpleiter.
Aankomende zomer zal er een einde komen aan Better Call Saul. Al bekend was dat Bryan Cranston en Aaron Paul sowieso acte de présence zullen geven als respectievelijk Walter White en Jesse Pinkman. Want het slotstuk zal een transitie zijn van de verhaalwereld van Better Call Saul naar die van Breaking Bad. Een opvallend detail is dat de 89-jarige Carol Burnett – een van de grote Amerikaanse komedielegenden – is gecast in een bijrol. Zelf noemt ze Better Call Saul haar ‘favoriete show’. Sowieso zit Burnett niet stil: in mei begon ze aan een nieuwe klus als Norma in de historische komediereeks Mrs. American Pie. Burnett speelt daarin tegenover Kristen Wiig en Laura Dern.
Better Call Saul S6B verschijnt in de Verenigde Staten op 11 juli. Een Nederlandse premièredatum is nog niet bekend. Van Mrs. American Pie is nog geen premièredatum.
Foto credit: Tyler Golden / Netflix
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!