Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

De beste Super Bowl-reclames op een rij

  •  
07-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2097612365
De spotjes voor de films en series heb je waarschijnlijk al gezien, maar tijdens de Super Bowl-reclames kwamen er nog meer acteurs voorbij.
Bedrijven proberen elkaar elk jaar weer te overtreffen met de unieke reclamespots met grote namen, om uit te zenden tijdens het enorm goed bekeken sportevenement. Zo regisseerden Joel en Ethan Coen (nu voor televisie bezig met The Ballad of Buster Scruggs ) Peter Fonda in een door Easy Rider geïnspireerd spotje voor Mercedes. Voor de actieliefhebbers kroop Louis Letterier (Now You See Me) achter de camera om een reclame-filmpje te schieten met Gal Gadot (Wonder Woman) en Jason Statham (The Transporter). Melissa McCarthy (dit weekend nog te zien als Sean Spicer in SNL ) werd in een Kia-commercial geregisseerd door de Nederlander Matthijs van Heijningen (The Thing). Zelfs Adam Driver (vanaf deze week te zien in Paterson van Jim Jarmusch ) was niet te beroerd om mee te werken aan een live reclame voor Snickers.
John Malkovich voor Squarespace.
Steve Carell, Amy Adams en meer voor Honda.
Christopher Walken en Justin Timberlake voor Bai.
Jeffrey Tambor voor Tide.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!