Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Best Interests: Britse dramaserie gaat in februari van start bij de NPO

  •  
26-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
19380 keer bekeken
  •  
BestInterests

© BBC

Comédienne Sharon Horgan (Catastrophe) laat haar serieuze kant zien in een drama over een koppel wiens kind lijdt onder een levensbedreigende ziekte.

Het Britse drama Best Interests, dat vorig jaar in première ging bij de BBC, komt binnenkort naar de NPO: vanaf vrijdag 16 februari is de serie wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hoofdrollen worden gespeeld door Michael Sheen (Good Omens) en Sharon Horgan (die vooral bekend is van komische series, zoals Catastrophe). Ze geven gestalte aan een koppel met een dochter die steeds meer begint te lijden onder haar levensbedreigende ziekte. Volgens de doktoren is het daarom beter om haar behandeling te beëindigen, maar het echtpaar is het daar absoluut niet mee eens. Best Interests werd bedacht en geschreven door Jack Thorn (The Eddy, Enola Holmes). Michael Keillor (Line of Duty) tekende voor de regie van alle vier de afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!