Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bellicher en La Famiglia nu op Netflix

  •  
01-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
109 keer bekeken
  •  
Bellicher
Er werden drie Nederlandse series toegevoegd, met naast Bellicher en La Famiglia ook Johan: logisch is anders.
In mei van dit jaar maakte de NPO bekend dat de Nederlandse series Bellicher en La Famiglia nog in diezelfde maand naar Netflix zouden komen. Dat gebeurde echter niet, maar vandaag zijn beide titels alsnog aan het Netflix-aanbod toegevoegd. Bellicher volgt een adviseur (Daan Schuurmans) die wordt beschuldigd van moord en tijdens het bewijzen van zijn onschuld stuit op een samenzwering. Beide seizoenen staan nu op Netflix. La Famiglia draait om Italiaanse immigranten, die in Nederland een legitiem restaurant runnen, maar zich ook bezighouden met duistere praktijken. Het eerste en enige seizoen staat nu op Netflix. Tot slot kun je nu ook kijken naar Johan: logisch is anders. De biografische dramaserie draait om het leven van de legendarische nummer veertien, als jonge man gespeeld door Reinout Scholten van Aschat.
Bellicher en Johan: logisch is anders zijn allebei afkomstig van de VPRO en waren eerder te zien bij de NPO. La Famiglia werd eerder uitgezonden door AVROTROS.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!