Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Belgravia: kostuumdrama verschijnt in mei bij de NPO

  •  
24-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
106 keer bekeken
  •  
Belgravia
De serie van Julian Fellowes (Downton Abbey) verschijnt zowel direct online als wekelijks op televisie.
Het Britse kostuumdrama Belgravia komt in mei naar de NPO. De serie speelt zich af in het jaar 1815 vlak voor de slag bij Waterloo, wanneer Sophia Trenchard (Emily Reid) en de rijke Edmund Bellasis (Jeremy Neumark Jones) verliefd worden op elkaar. Sophia's moeder (Tamsin Greig) is daar echter niet blij mee, omdat een huwelijk er niet in zit. Jaren later, wanneer de Trenchards flink zijn opgeklommen, komen hun families weer met elkaar in aanraking, waarbij de onthulling van een oud geheim een groot schandaal dreigt te veroorzaken. Belgravia werd bedacht en geschreven door Julian Fellowes, die bekend is als het brein achter Downton Abbey en onlangs het historische drama The English Game maakte voor Netflix. John Alexander (Exile) tekende voor de regie.
Belgravia is vanaf 8 mei in zijn geheel te zien op NPO Plus. Vanaf 9 mei is het kostuumdrama vervolgens ook wekelijks te volgen op NPO 2 en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!