Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Beelen tipt: Jett Rebel

  •  
18-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
jett
Dit is de verrassingsweek van Jett Rebel. Bam! Ineens een single ‘Lucky boy’ die gelijk Megahit werd.
Dit is de verrassingsweek van Jett Rebel. Bam! Ineens een single ‘Lucky boy’ die gelijk Megahit werd. Toen een verrassing op Lowlands waar hij zaterdag onaangekondigd in de India stond als Don't die on me now.
Dat is de titel van zijn hele nieuwe album dat hij daar liet horen. Deze week bij DWDD en vrijdag in de ochtendshow. Was zijn vorige album meer een verzameling ruwe schetsjes en niet goed opgenomen, deze tracks zijn echt af. En wat een album! Alles van het muzikale spectrum komt langs. Onvervalste rock maar ook motown energie in de tracks ‘Tracks of your tears’. De bluesballade ‘It’s real’. ‘Teenage man’ is lekker seventies. Geheel in stijl een hele vage trip ‘Baby Tiger’ tot besluit. Dit wil je horen van a tot z en het liefst ook nog live zien. Wat een sensatie! Dat we nog maar lang van hem en zijn muziek mogen genieten. Kom op Jelte, don’t die on me now.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!