Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Beck S07 gaat 23 juni van start op NPO 2

  •  
16-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Beck S07
Het zevende seizoen van Beck is de laatste serie die in première gaat tijdens de detectivemaand van de NPO.
In de serie krijgt Martin Beck (Peter Haber) als inspecteur bij de moordbrigade van de Zweedse nationale politie te maken met de meest uiteenlopende moordzaken. Met zijn onopvallende verschijning en introverte karakter is Beck geen typische stoere held, maar door zijn intelligentie en gedrevenheid kan hij glasheldere analyses vormen en doeltreffende besluiten te nemen. In het zevende seizoen heeft Beck genoeg van zijn pensioen en kijkt hij uit naar een nieuwe uitdaging, terwijl Steinar Hovland (gespeeld door Kristofer Hivju, die je wellicht kent als wildeman Tormund in Game of Thrones ) verantwoordelijkheden heeft gekregen binnen het rechercheteam, waar ook nog wat onderlinge problemen ontstaan. Het zevende seizoen bestaat uit vier films. De eerste twee worden uitgezonden op 23 en 30 juni en de laatste twee op 7 en 14 juli.
De detectivemaand trapt op 15 juni af met Vera. Daarna volgens nog de series Dicte , Rebecka Martinsson , Born to Kill en George Gently. The Bridge keert terug in juli.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!