Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

BBC onthult aanstaande dramaseries

  •  
16-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Gentleman Jack
Twee van de nieuwe BBC-series (Wanderlust en Black Earth Rising) zijn coproducties met VOD-dienst Netflix.
De BBC onthulde een teaser voor alle dramaseries die binnenkort op de zender te zien zijn. Een van de grote smaakmakers is The Little Drummer Girl (coproductie met AMC) met Alexander Skarsgard ( Generation Kill ), dat dient als opvolger van The Night Manager. Het filmpje onthult ook John Malkovich ( The New Pope ) als Hercule Poirot in de Agatha Christie -adaptatie The ABC Murders, en David Oyelowo (Selma) en Dominic West (The Wire) in Les Misérables. Twee van de series zijn als coproducties met Netflix ook zeker van een VOD-release: het familiedrama Wanderlust met Toni Collette ( Hereditary ) en Black Earth Rising met John Goodman ( Roseanne ), dat gaat over de vervolging van oorlogscriminelen. De BBC start straks ook met Killing Eve en het historische HBO-drama Gentleman Jack (foto) met Suranne Jones (Scott & Bailey).
Bekijk alvast beelden uit de eerdergenoemde series en meer. De BBC onthulde ook nog een eerste teaser voor het elfde seizoen van Doctor Who, met Jodie Whittaker.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!