Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Barry verlengd met een derde seizoen

  •  
11-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barry S02
Het tweede seizoen van de serie met Bil Hader (SNL) is nu wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series.
Na een aantal succesvolle jaren in de cast van Saturday Night Live kreeg Bill Hader een eigen serie op HBO, waarvan de zender inmiddels een derde seizoen heeft besteld. In Barry geeft Hader gestalte aan een huurmoordenaar die graag een carrièreswitch wil maken en aan de bak probeert te komen als acteur. Hader won al een Emmy voor het eerste seizoen, en ook tegenspeler Henry 'The Fonz' Winkler nam een beeldje mee naar huis voor zijn bijrol als Gene Cousineau, de acteerdocent van Barry. De overige bijrollen zijn voor Stephen Root (NewsRadio) als de opdrachtgever van Barry, Sarah Goldberg (Hindsight) als een actrice in zijn toneelgezelschap en Anthony Carrigan (Gotham) als de beleefde gangster NoNo. Hader bedacht de serie in samenwerking met Alec Berg ( Silicon Valley ).
Hier in Nederland is het tweede seizoen van Barry momenteel wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series. Lees ook de recensie van de eerste drie nieuwe afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!