Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Barry: teaser voor tweede seizoen

  •  
28-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barry
De Emmy-winnende serie met Bill Hader en Henry Winkler keert in het voorjaar terug met nieuwe afleveringen.
Na een aantal succesvolle jaren als castlid van SNL, kreeg Bill Hader vorig jaar een eigen tv-serie op HBO. In Barry geeft de acteur gestalte aan een huurmoordenaar die kampt met een existentiële crisis. Tijdens een klus in Los Angeles belandt hij geheel per toeval in de toneelwereld en ontdekt hij dat hij een passie heeft voor acteren. Hader bedacht de serie in samenwerking met Alec Berg, die eerder schreef voor Silicon Valley. Barry wist vorig jaar twee Emmy's te winnen: één voor het acteerwerk van Hader en één voor de performance van Henry Winkler (The Fonz in Happy Days), die gestalte geeft aan acteerdocent Gene Cousineau. De serie kreeg ook nog een nominatie voor beste komedie, maar die prijs werd uiteindelijk gewonnen door The Marvelous Mrs. Maisel van Amazon.
Het eerste seizoen van de HBO-serie is in Nederland te bekijken bij Ziggo Movies & Series. Het tweede seizoen gaat dit najaar van start. Bekijk alvast de eerste teaser.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!