Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Barry gaat op 26 maart van start bij Ziggo

  •  
24-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barry
Bill Hader is een huurmoordenaar met acteerambities in de nieuwe trailer voor de komische serie van HBO.
Hader geeft in Barry gestalte aan het titelpersonage, een depressieve huurmoordenaar die met frisse tegenzin naar Los Angeles vertrekt om daar een populaire acteur om het leven te brengen. Barry komt in L.A. echter aanraking met een lokale toneelgroep en is vastbesloten om een tweede carrière te beginnen. Zijn opdrachtgever (Stephen Root uit NewsRadio) ziet dat echter totaal niet zitten. Daarnaast is Henry Winkler (The Fonz in Happy Days) te zien als zijn acteerdocent, terwijl Sarah Goldberg (Hindsight) gestalte geeft aan een actrice die hem wegwijs maakt in de theaterwereld. Barry is de eerste hoofdrol op televisie voor Hader, die eerder jarenlang te zien was in Saturday Night Live. Hij schreef zijn nieuwe serie in samenwerking met Alec Berg ( Seinfeld , Silicon Valley ) en regisseerde ook een aantal van de afleveringen.
Barry gaat op 25 maart in Amerika in première op HBO en in Nederland zie je vanaf 26 maart elke week een nieuwe aflevering bij Ziggo. Bekijk ook de nieuwe trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!