Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ben Barnes krijgt vaste rol in The Punisher

  •  
13-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
72 keer bekeken
  •  
UK Film is GREAT Reception, Los Angeles, America - 26 Feb 2016
Na Jon Bernthal ( The Walking Dead ) heeft Netflix’ The Punisher met Ben Barnes nu een tweede castlid te pakken. Zijn personage is nog niet bekend, maar volgens TVLine zou het mogelijk gaan om Bobby Saint.
Bobby Saint is de zoon van topcrimineel Howard Saint, maar kwam opvallend genoeg niet voor in de Punisher -strips van Marvel. Hij werd in 2004 bedacht voor de Punisher -film van Jonathan Hensleigh. Toen werd hij gespeeld door James Carpinello, terwijl John Travolta gestalte gaf aan zijn vader. Netflix heeft echter nog niet bevestigd of het hier om hetzelfde personage gaat. Tot nu toe weten we alleen zeker dat Jon Bernthal weer gestalte geeft aan Frank Castle / The Punisher – hij dook al even op als het personage in het tweede seizoen van Daredevil – en dat Steve Lightfoot door Netflix is aangesteld als showrunner. Lightfoot heeft al ervaring met series waarin aardig wat bloed wordt vergoten; hij schreef eerder voor Hannibal en Narcos.
Ben Barnes is binnenkort eerst nog op HBO te zien in het geanticipeerde Westworld van Jonathan Nolan. Op filmgebied was hij eerder te zien in The Chronicles of Narnia: Prince Caspian en speelde hij naast The Big Lebowski -acteurs Jeff Bridges en Julianne Moore in Seventh Son , dat nu te zien is op Netflix. Overigens debuteert Netflix einde deze maand met Luke Cage een andere Marvel-serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!