Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bandersnatch: trailer voor Black Mirror-film

  •  
27-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Mirror: Bandersnatch
Bekijk de eerste beelden van Bandersnatch, de Black Mirror-film die morgen op Netflix verschijnt.
Netflix noemt Black Mirror: Bandersnatch een film, hoewel de serie in het verleden al eerder afleveringen met de lengte van een speelfilm voortbracht. Verder werden ook de trailer en de officiele synopsis vrijgegeven: in 1984 begint een jonge programmeur vraagtekens te plaatsen bij de werkelijkheid als hij een grillige fantasy-roman bewerkt tot een videogame en al snel voor een ingewikkelde uitdaging komt te staan. De hoofdrollen in Bandersnatch zijn voor Fionn Whitehead ( Dunkirk ), Will Poulter (nu op Netflix te zien in The Revenant ) en Asim Chaudhry (People Just Do Nothing). De regie was in handen van David Slade ( American Gods ), die eerder al een aflevering uit het vierde seizoen ( Metalhead ) regisseerde. Er gingen geruchten dat Bandersnatch een interactieve functie zou hebben, maar dat is niet door Netflix bevestigd.
Black Mirror: Bandersnatch verschijnt 28 december op Netflix. Het vijfde seizoen van Black Mirror heeft nog geen datum, maar verschijnt mogelijk ook op korte termijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!