Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ballers: trailer voor het vierde seizoen

  •  
06-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ballers S04
Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) is vastbesloten om na Miami nu ook Los Angeles te veroveren.
Met Ballers cementeert Dwayne 'The Rock' Johnson zijn status als de hardst werkende acteur in Hollywood. De voormalig worstelaar is non-stop bezig met het maken van films (vorige maand overleefde hij een brandende wolkenkrabber in Skyscraper ), maar maakt ook elk jaar weer tijd vrij om een nieuwe seizoen van zijn HBO-serie te schieten. Johnson geeft in Ballers gestalte aan Spencer Strasmore, een voormalig topsporter die zich heeft laten omscholen tot financieel manager. Samen met zijn zakenpartner Joe Krutel (Rob Corddry) wil hij zijn operatie dit seizoen uitbreiden naar Los Angeles. Een van de gastrollen in de nieuwe reeks is voor Russell Brand (Get Him to the Greek). De Britse komiek speelt eenn lokale surfer / entrepreneur, die het tweetal wil laten investeren in de wereld van de extreme sports. Ook Tony Hawk is even te zien in de trailer.
Het vierde seizoen van Ballers (lees meer over seizoen drie ) gaat op 13 augustus van start bij Ziggo. Op die dag begint Ziggo ook met het derde seizoen van Insecure.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!