Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ballers onthult trailer voor het vijfde seizoen

  •  
07-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ballers
De komische dramaserie met Dwayne 'The Rock' Johnson wordt bij ons op 26 augustus hervat door Ziggo.
Met alle ogen gericht op de film Hobbs & Shaw (nu in de bios) zou je bijna vergeten dat Dwayne 'The Rock' Johnson later deze maand ook nog terugkeert naar televisie met een vijfde seizoen van Ballers. The Rock is in de serie te zien als Spencer Strasmore, een voormalige football-ster die zich helemaal opnieuw heeft uitgevonden als financieel manager. Rob Corddry geeft gestalte aan zijn oude zakenpartner Joe Krutel, die inmiddels zo zijn eigen plannen smeedt. Naar verluidt is dit het laatste seizoen van castlid John David Washington, die sinds zijn grote doorbraak in BlacKkKlansman een gewild acteur is geworden. Ballers werd bedacht door Stephen Levinson, die eerder schreef voor Entourage. De serie wordt dan ook regelmatig aangeduid als 'Entourage met topatleten'.
Ballers S05 start 25 augustus op HBO en is bij ons vanaf 26 augustus wekelijks te zien op Ziggo Movies & Series. Lees ook de recensie van de start van het vierde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!