Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ballers S05 onthult datum en eerste teaser

  •  
29-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ballers S04
Het vijfde seizoen van de HBO-serie met Dwayne 'The Rock' Johnson gaat op 26 augustus van start bij Ziggo.
Het afgelopen jaar werkte Dwayne Johnson aan grote films als Hobbs and Shaw en het vervolg op zijn Jumanji-reboot, maar op een of andere manier zag hij ook nog kans om een nieuwe seizoen van zijn HBO-serie Ballers te maken. De acteur speelt Spencer Strasmore, een voormalige football-ster die zich om liet scholen tot financieel manager van topatleten. Samen met zijn partner Joe Krutel (Rob Corddry) probeert hij zijn clienten tevreden te houden. In de eerste teaser voor het vijfde seizoen lijkt Strasmore zijn medewerking te verlenen aan een documentaire. John David Washington (BlacKkKlansman) en Omar Benson Miller (8 Mile) hebben bijrollen. Ballers werd bedacht door Stephen Levinson, die eerder als scenarist werkte aan de HBO-serie Entourage.
Ballers S05 start 25 augustus op HBO en is bij ons vanaf 26 augustus wekelijks te zien op Ziggo Movies & Series. Lees ook de recensie van de start van het vierde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!