Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ballers en Insecure komen terug op 13 augustus

  •  
18-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ballers Insecure
De twee komische dramaseries van HBO zijn in Nederland vanaf 13 augustus weer te volgen bij Ziggo.
De hoofdrol in Ballers is voor Dwayne 'The Rock' Johnson, die ondanks zijn filmcarrière (hij was onlangs nog te zien in Rampage) toch elk jaar weer tijd ziet om een seizoen van een tv-serie te draaien. Hij speelt een financieel manager (en voormalig topatleet) die samen met zijn zakenpartner (Rob Corddry) zijn cliënten - losbandige football-spelers - tevreden probeert te houden. De serie is afkomstig van een aantal van de makers van de HBO-serie Entourage. Insecure gaat over de vriendschap tussen twee jonge zwarte vrouwen, die telkens in ongemakkelijke situaties terecht komen. De hoofdrollen in de serie zijn voor Issa Rae en Yvonne Orji. Insecure is gebaseerd op de succesvolle webserie Awkward Black Girl, die begin 2011 werd bedacht door Rae zelf. Na drie seizoenen mocht ze haar webproject van HBO uitbouwen tot een volwaardige tv-serie.
Het vierde seizoen van Ballers (lees meer over seizoen drie ) en het derde seizoen van Insecure (lees meer over seizoen twee ) gaan hier op 13 augustus van start bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!