Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bad Banks wordt bij ons nagesynchroniseerd

  •  
19-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bad Banks
Barry Atsma zal in de afleveringen van Bad Banks (dinsdag is de première op NPO 1) toch geen Duits spreken.
De NPO laat weten de Duitse thriller Bad Banks te gaan nasynchroniseren. Acteur Barry Atsma, die één van de hoofdrollen speelt, zal daarbij de stem van zijn personage Gabriel Fenger zelf opnieuw inspreken. Het is de eerste keer dat de omroep een buitenlandse serie voor volwassenen zal dubben in het Nederlands. 'We hebben er vertrouwen in en daarom geven we de nagesynchroniseerde versie een prominente plek op NPO 1', zegt directeur Frans Klein. Volgens de NPO wil men hiermee niet primair meer mensen bereiken, maar andere kijkers trekken. 'We horen dat het voor sommige mensen toch lastig is buitenlandse series te volgen, omdat je moet kijken en lezen tegelijk. We hopen dat meer mensen hierdoor de serie goed kunnen volgen', aldus een woordvoerster van de NPO. Als het een succes wordt, wil de NPO nog meer series voor volwassenen gaan nasynchroniseren.
De Nederlandstalige versie van Bad Banks gaat dinsdag in première op NPO 1. De originele Duitstalige versie is overigens wel te zien op het digitale kanaal NPO Extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!