Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bad Banks gaat 24 juli van start op NPO 1

  •  
12-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bad Banks
Vanaf eind volgende maand kun je ook op de Nederlandse tv kijken naar een Duits sprekende Barry Atsma.
In april van dit jaar werd al bekend gemaakt dat de NPO het uit Duitsland afkomstige Bad Banks had aangekocht. De omroep heeft inmiddels ook de premièredatum naar buiten gebracht: de eerste van zes afleveringen wordt 24 juli uitgezonden op NPO 1. Bad Banks is een internationale productie over de financiële wereld. De opnamen vonden plaats in onder meer Frankfurt, Brussel en Luxemburg. Atsma geeft in de serie gestalte aan Gabriel Fenger, een man die voor een investeringsbank in Frankfurt werkt. Hij krijgt daar te maken met de zeer getalenteerde Jana Liekam (Paula Beer), die net door haar oude werkgever de laan uit is gestuurd. Jana weet al snel indruk te maken, maar achter de schermen wordt ze nog steeds gemanipuleerd door iemand van haar oude kantoor.
Bad Banks is vanaf 24 juli te zien op NPO 1. Barry Atsma speelde onlangs ook een rolletje in de BBC-serie The Split. Lees daarnaast nog ons interview met de acteur.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!