Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Baantjer het Begin: trailer voor serie na de film

  •  
20-12-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
Baantjer het Begin
De gloednieuwe afleveringen verschijnen 30 december bij Videoland, terwijl RTL 4 die dag eerst aftrapt met de film, die de eerste twee afleveringen van de serie vormt.
De film Baantjer het Begin krijgt een vervolg in de vorm van een gelijknamige serie. Daarin gaan we terug naar de jaren tachtig, een vrij heftige tijd vol met krakersrellen en demonstraties, wanneer een jonge De Cock (Waldemar Torenstra) door zijn sluwe partner Tonnie Montijn (Tygo Gernandt) wegwijs wordt gemaakt in Amsterdam. Maar dan krijgt De Cock een nieuwe partner (Yannick Jozefzoon), terwijl de stad wordt overspoeld door wapens en het politiebureau zo lek als een mandje blijkt te zijn. De complete reeks debuteert 30 december bij Videoland. De serie start die dag ook op RTL 4, waar eerst wordt afgetrapt met de in tweeën gesplitste speelfilm, die al op Videoland te zien is. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 5 januari wekelijks te zien op televisie.
Bekijk hieronder alvast de trailer.
Foto credit: Martijn van Gelder
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!