Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Atypical S02 debuteert 7 september

  •  
15-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Atypical S02
De autistische Sam en zijn kleurrijke familieleden komen begin volgende maand weer terug naar Netflix.
Atypical werd bedacht door twee van de schrijvers van The Goldbergs, die voor aanvang uitgebreid research deden naar het autismespectrum, om Sam zo waarheidsgetrouw mogelijk neer te kunnen zetten. De 18-jarige jongen (gespeeld door Keir Gilchrist uit It Follows) wil dolgraag een ‘normaal’ leven leiden en besluit daarom om zijn geluk te beproeven in de liefde. Hij krijgt daarbij advies van zijn moeder Elsa (Jennifer Jason Leigh uit Annihilation ), terwijl ook zijn vader Doug (Michael Rapaport uit True Romance) zijn uiterste best doet om zijn zoon beter te begrijpen. Brigette Lundy-Paine geeft gestalte aan zijn strijdbare zusje Casey en Amy Okuda (How to Get Away with Murder) is te zien als therapeute Julia. De tweede reeks bestaat naar verluidt uit tien nieuwe afleveringen.
Het tweede seizoen van Atypical is vanaf 7 september te bekijken op Netflix. Lees ook onze recensie van het eerste seizoen en beluister de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!