Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Atypical krijgt een derde seizoen

  •  
24-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Atypical S02
De autistische Sam en zijn kleurrijke familieleden komen volgend jaar weer terug naar Netflix.
Atypical draait om het leven van de autistische Sam (Keir Gilchrist), die een zo 'normaal' mogelijk leven probeert te leiden, terwijl hij zich afvraagt wat die term nu eigenlijk betekent. In het eerste seizoen ging Sam op zoek naar zijn eerste liefde en in de tweede reeks bereidde hij zich voor op een leven na de middelbare school. Thuis heeft hij ook te maken met het moeizame huwelijk van zijn vader (Michael Rapaport) en moeder (Jennifer Jason Leigh), en zijn gevatte zusje Casey (Brigette Lundy-Paine). Nik Dodani ( Alex Strangelove ) geeft gestalte aan zijn beste vriend Zahid. Het eerste seizoen van Atypical bestond uit acht afleveringen, maar voor de tweede reeks werd dat aantal opgeschroefd naar tien stuks. Ook het derde seizoen bestaat wederom uit tien nieuwe afleveringen.
Het derde seizoen van Atypical verschijnt in 2019 op Netflix. De tragikomische serie werd bedacht door Robia Rashid, die eerder werkte aan onder meer The Goldbergs.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!