Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Assassin’s Creed komt naar tv als animatieserie

  •  
06-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Assassins Creed
De populaire videogame Assassin’s Creed van Ubisoft wordt voor televisie geadapteerd als animatieserie.
De Franse spelontwikkelaar is druk bezig om hun grote franchise op meerdere platforms uit te breiden. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld de (overigens weinig succesvolle) speelfilm met Michael Fassbender in de hoofdrol en momenteel werkt men tevens aan een nieuwe Assassin’s Creed-game voor smartphones. De volgende stap is een animatieserie, waarin de wereld van Assassin's Creed nog verder uitgediept moet worden. Daarvoor heeft Ubisoft producent Adi Shankar, zelf een groot fan van de computerspellen, ingeschakeld. Shankar produceerde eerder films als The Grey, Dredd en Lone Survivor. Hij heeft al ervaring met het omzetten van een videogame naar een animatieserie. Momenteel is Shankar namelijk de showrunner van Castlevania , dat komende vrijdag debuteert bij streamingdienst Netflix.
Volgens Shankar wordt Assassin's Creed zijn eerstvolgende project, maar is het nog niet bekend wanneer de serie in productie gaat en op welke zender hij straks te zien zal zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!