Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ash vs Evil Dead stopt na derde seizoen

  •  
23-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
Ash vs Evil Dead
Na het huidige seizoen neemt Bruce Campbell afscheid van de rol die van hem een cultheld maakte.
De originele low budget film The Evil Dead markeerde begin jaren 80 de doorbraak van regisseur Sam Raimi, die later grote commerciële successen zou boeken met de Spider-Man-films. Er volgden twee sequels (de derde film Army of Darkness is net als de serie nu ook te zien op Netflix) en een soort van doorstart / reboot. Raimi wist zijn vierde film nooit van de grond te krijgen, maar kreeg uiteindelijk wel groen licht voor de tv-serie Ash vs Evil Dead. Daarin mocht Bruce Campbell opnieuw gestalte geven aan Ash, die met zijn shotgun en kettingzaag strijdt tegen de kwade krachten van de Necronomicon (het boek van de doden). Dana DeLorenzo en Ray Santiago werden gecast als zijn twee sidekicks en Lucy Lawless (Xena) kreeg een bijrol als de duivelse Ruby.
Deze week verschijnt de negende aflevering van het derde seizoen van Ash vs Evil Dead op Netflix. Volgende week kun je kijken naar de grote finale van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!