Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Arrow S07 onthult nieuwe trailer

  •  
09-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Arrow S07
Aan de start van het seizoen moet Oliver Queen (Stephen Amell) zien te overleven in de gevangenis.
Arrow draait om de rijke Oliver Queen (Stephen Amell), die als de gemaskerde Arrow zijn geliefde stad Star City veilig probeert te houden. Aan het einde van seizoen zes gaf hij zich SPOILERS echter over aan de FBI. Queen zit inmiddels opgesloten in de Slabside Maximum Security Prison, waar hij te maken krijgt met verschillende criminelen die hij als Arrow achter tralies deed belanden. In Star City moet zijn team ondertussen proberen af te rekenen met de Longbow Hunters, een nieuwe groep bad guys bestaande uit Kodiac (Michael Jonsson), Red Dart (Holly Elissa) en The Silencer (Miranda Edwards). Tot slot duikt er ook nog een nieuwe burgerwacht op, die verdacht veel lijkt op The Arrow, maar toch gaat er wel degelijk iemand anders dan Queen schuil achter zijn masker.
In Amerika gaat het zevende seizoen van Arrow gaat op 15 oktober in première op The CW. In Nederland gaat de reeks vervolgens op 20 oktober van start bij Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!