Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Arrow S06 van start op Netflix

  •  
14-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Arrow
Netflix start met het zesde seizoen van superheldenserie Arrow. Elke zaterdag komt er een nieuwe aflevering bij.
De superheldenserie Arrow was in 2012 de eerste DC Comics-verfilming op zender The CW. De Amerikaanse reeks draait om de vermiste miljardair Oliver Queen (Stephen Amell), die na zijn terugkeer gewapend met pijl en boog zijn geliefde stad Starling City beschermt. In Arrow zien we regelmatig andere personages uit de stal van DC Comics. Het optreden van Grant Gustin als The Flash was zo succesvol dat hij in 2014 een eigen spin-off kreeg. Vorig jaar volgde er nog een afsplitsing in de vorm van Legends of Tomorrow en inmiddels behoort ook het van zender CBS naar The CW verhuisde Supergirl tot het Arrow-universum, het zogenaamde ‘Arrowverse’. Van Legends of Tomorrow en Supergirl verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen op Netflix. Helaas is er nog niets bekend over de komst van nieuwe afleveringen van The Flash.
Een van de drijvende krachten achter het 'Arrowverse' is Greg Berlanti, die ook Riverdale produceert voor The CW. Berlanti bereidt momenteel de nieuwe DC-serie Titans voor.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!