Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ares-regisseur werkt aan horrorserie Bokken

  •  
09-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
Michiel ten Horn
Michiel ten Horn (ook bekend van Aanmodderfakker) gaat nu aan de slag met de legende van de Bokkenrijders.
Na het op Netflix te bekijken Ares gaat regisseur Michiel ten Horn volgens Biosagenda.nl aan de slag met een nieuwe horrorserie getiteld Bokken. Het verhaal is geïnspireerd door de Bokkenrijders, een bende die eind 18e eeuw Zuid-Limburg plunderde, waarbij ze volgens lokaal bijgeloof 's nachts op bokken door de lucht vlogen. De serie speelt zich af in het heden, wanneer een afstammeling van de Bokkenrijders een pact sluit met de duivel. 'Het wordt een fictieve, beklemmende, bovennatuurlijke en zeer cinematografische serie, die de duistere mythe verbindt met het heden', aldus Ten Horn. 'Opgroeiend in Limburg fascineerde dit verhaal me al. Met name hoe realiteit en fictie door elkaar liepen.' Ten Horn ontwikkelt de serie samen met Reint Schölvinck ( Baantjer het Begin ).
Waar Bokken te zien zal zijn is nog niet bekend, maar de serie wordt geproduceerd door Kaap Holland, dat Random Shit en Moedermaffia produceert voor Videoland.
Foto credit: Kiki Reijnders
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!