Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Anthony Mackie gecast in Black Mirror S05

  •  
21-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Daarnaast zal ook Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) in één van de nieuwe afleveringen te zien zijn.
Eind 2018 hoopten veel mensen dat Netflix op de valreep het vijfde seizoen van Black Mirror online zou zetten, maar uiteindelijk bleef het enkel bij de (interactieve) Black Mirror-film Bandersnatch. Er is nog weinig bekend over het nieuwe seizoen van de serie, maar de website Deadline onthulde al wat casting. Zo zal Anthony Mackie in één van de afleveringen te zien zijn. De acteur was eerder op Netflix te zien in de film IO (foto) en krijgt tevens de hoofdrol in het tweede seizoen van Altered Carbon. Verder werkt hij met Disney aan een tv-serie over zijn Marvel-personage Falcon. Daarnaast werd ook Yahya Abdul-Mateen II ( Watchmen , de nieuwe Candyman-film) gecast in een aflevering van het vijfde seizoen. In de Netflix-serie The Get Down speelde hij ooit de rol van Cadillac.
Wil je weten welke afleveringen van Black Mirror de moeite waard zijn? Bekijk dan ons overzicht. En lees daarnaast ook ons interview met bedenker Charlie Brooker.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!