Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Anoniem: datum en trailer voor Nederlandse misdaadserie

  •  
10-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2579 keer bekeken
  •  
Anoniem

Jeroen Spitzenberger (Oogappels) en Anniek Pheifer (Vliegende Hollanders) vertolken de hoofdrollen in de door Diederik van Rooijen (Penoza) gemaakte crimeserie.

Foto credit: BNNVARA / NL Film

Eind deze maand komt de nieuwe misdaadserie Anoniem naar de NPO: de tiendelige reeks (elke aflevering heeft een speelduur van ongeveer 50 minuten) verschijnt op 26 mei in zijn geheel op NPO Plus en is tevens wekelijks te volgen op NPO 1 en NPO Start. Anoniem volgt geschiedenisleraar Jurre (Jeroen Spitzenberger) en officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer), die al jaren getrouwd zijn en een aantal (puberende) kinderen hebben. Ze bevinden zich echter zonder dat ze het van elkaar weten elk op een gevaarlijk pad: Sarah besteedt al haar tijd aan de jacht op een grote drugsbaas, terwijl Jurre op een dag als anonieme burgerwacht via social media uitgroeit tot een lokale held. De serie werd gemaakt door Diederik van Rooijen, de maker van Penoza die onlangs nog verantwoordelijk was voor De Stamhouder.

De cast van de serie bestaat verder nog uit Mies van Rooijen, Sil van der Zwan, Xiorèse Romero, Teun Luijkx, Jouman Fattal, Tarikh Janssen, Amazone Gonsalves, Roeland Fernhout, Guido Pollemans, Aus Greidanus jr., Aus Greidanus sr., Marcel Hensema, Peter Blok, Hannah van Lunteren en Liza Macedo dos Santos.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!