Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Annihilation debuteert 12 maart op Netflix

  •  
22-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Annihilation
De nieuwe film van Alex Garland (Ex_Machina) verschijnt niet langer in bioscoop, maar komt direct naar Netflix.
Annihilation verschijnt morgen in de Amerikaanse bioscopen en zou oorspronkelijk ook in Nederland op het witte doek vertoond worden. Maar studio Paramount kreeg koude voeten omdat de film mogelijk te 'intellectueel' zou zijn om het grote publiek aan te spreken, en besloot de film in Europa meteen uit te brengen op Netflix. Annihilation draait om een mysterieus gebied genaamd The Shimmer ('de glinstering'), waar de natuur een volledig nieuwe weg lijkt te zijn ingeslagen. Een soldaat (Oscar Isaac, eerder ook te zien in Ex_Machina ) is één van de zeldzame personen die levend uit het gebied terugkeert, maar raakt vervolgens in coma. Zijn vrouw (Natalie Portman) stelt een nieuwe expeditie samen (met Jennifer Jason Leigh uit Atypical , Gina Rodriguez uit Jane the Virgin en Tessa Thompson uit Westworld ) en gaat op onderzoek uit.
Annihilation werd in Amerika al overladen met positieve reacties , dus Netflix lijkt hier eindelijk weer een kritisch succes in handen te hebben. Te zien vanaf 12 maart.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!