Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Anne met een E-actrice krijgt een rol in Stranger Things

  •  
09-06-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
118 keer bekeken
  •  
Anne met een E S02
Naast Amybeth McNulty voegden nog een aantal andere namen zich bij de cast voor het vierde seizoen.
Castuitbreiding voor het vierde seizoen van Stranger Things: Amybeth McNulty zal in de nieuwe reeks gestalte geven aan Vickie, een 'coole band nerd die niet op haar mond is gevallen en op wie een van de hoofdpersonages een oogje heeft'. McNulty is bekend van haar rol in de coming-of-age-serie Anne met een E , die ook te zien is bij Netflix. Verder zal Myles Truitt ( Black Lightning ) gestalte geven aan een basketballer die zijn hele leven goed voor elkaar heeft totdat een schokkende gebeurtenis alles verandert, en is Regina Ting Chen ( Queen of the South ) te zien als Ms. Kelly, een studieadviseur die erg bij haar leerlingen betrokken is. Tot slot werd Grace Van Dien (The Village) gecast als Chrissy, een zeer populaire cheerleader die een duister geheim bewaart.
Bekijk hier onze hypothetische vooruitblik op het vierde seizoen van Stranger Things. En lees daarnaast ook de recensie van de start van het derde seizoen.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!