Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Amy Adams gecast in serie Kings of America van Netflix

  •  
05-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De actrice uit Sharp Objects zal voor het project herenigen met Vice-regisseur Adam McKay.
Na haar bejubelde performance in de HBO-serie Sharp Objects (foto) keert Amy Adams terug naar televisie, ditmaal met een hoofdrol in de Netflix-serie Kings of America. Het drama volgt een leidinggevende, een erfgename en een verkoopster die samen verwikkeld raken in een grote rechtszaak tegen retailgigant Walmart. Wie van de drie Adams zal gaan spelen is nog niet bekend, maar de eerste aflevering van de serie wordt geregisseerd door Adam McKay ( Succession ), die eerder al met de actrice werkte aan de films Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby en Vice. Adams en McKay ontvingen destijds beiden een Oscar-nominatie voor Vice. Journaliste Jess Kimball Leslie zal het script voor American Kings op papier zetten, terwijl Diana Son ( 13 Reasons Why ) is aangesteld als de showrunner.
Amy Adams is later dit jaar tevens te zien in de door Ron Howard geregisseerde Netflix-film Hillbilly Elegy en de vod-dienst probeert momenteel ook de rechten van haar nieuwe film The Woman in the Window te bemachtingen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!