Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Vandal: trailer voor seizoen twee

  •  
21-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Vandal S02
De makers van American Vandal storten zich deze keer op een zaak waar letterlijk een luchtje aan zit.
De eerste reeks van American Vandal speelde zich af op een middelbare school waar talloze auto's op het parkeerterrein beklad bleken te zijn met tekeningen van het mannelijke geslachtsdeel. Die opzet klinkt misschien wat puberaal, maar de mockumentary stak volgens veel critici een stuk beter in elkaar dan menigeen vooraf had verwacht. En dus mochten bedenkers Tony Yacenda (CollegeHumor) en Dan Perrault ( Honest Trailers ) samen met showrunner Dan Lagan (Zach Stone is Gonna Be Famous) terugkeren voor een tweede reeks. In het tweede seizoen van de satire op het populaire 'true crime' genre reizen filmmakers Peter Maldonado (Tyler Alvarez) en Sam Ecklund (Griffin Gluck) af naar een Katholieke school, waar iemand zijn poep-gerelateerde grappen wel heel erg ver doordrijft. En dus moet de ware identiteit van deze 'turd burglar' achterhaald worden.
Het tweede seizoen van American Vandal bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 14 september te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer voor de nieuwe reeks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!