Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Horror Story S08 onthult drie castleden

  •  
21-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Horror Story Kathy Bates
Naast vaste klanten Sarah Paulson en Evan Peters keert nu ook Kathy Bates terug voor het nieuwe seizoen.
Bates ontbrak vorig jaar in American Horror Story: Cult ( lees de recensie ), vanwege verplichtingen aan haar Netflix-serie Disjointed. Vorige maand besloot Netflix echter een einde te maken aan Disjointed, waardoor de actrice nu weer beschikbaar is voor seizoen acht. Bedenker Ryan Murphy bevestigde tegenover de website Entertainment Weekly dat naast Bates (die voor het laatst te zien was in het zesde seizoen Roanoke ) ook Sarah Paulson ( Ratched ) en Evan Peters (X-Men: Days of Future Past) weer van de partij zijn, al onthulde hij nog niet wie zij zullen spelen. Ook de titel van seizoen acht is nog geheim. Volgens de laatste geruchten zal de reeks 'Radioactive' gaan heten, maar Murphy kon dat noch bevestigen noch ontkennen. De opnamen van het nieuwe seizoen moeten in ieder geval in de zomer van start gaan.
American Horror Story wordt bij ons uitgezonden door Fox. De eerste zes seizoenen zijn terug te kijken op Netflix. De serie is ook zeker van nog een negende seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!