Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Horror Story S10 aangekondigd

  •  
04-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Horror Story: Apocalypse
Nog voor de première van seizoen acht is American Horror Story al zeker van ook nog een tiende reeks.
Begin 2017 werd American Horror Story verlengd met een achtste seizoen (dat op 12 september in première gaat) en een negende seizoen (dat vermoedelijk verschijnt in 2019). Op verzoek van serie-bedenker Ryan Murphy heeft FX nu ook groen licht gegeven aan een tiende reeks. Wat de zender zelf betreft hoeft dat nog zeker niet het laatste seizoen van de serie te zijn. De verhaallijnen van seizoen negen en tien worden nog geheim gehouden, maar het achtste seizoen heet Apocalypse en draait om het einde van de wereld. Jessica Lange zal opnieuw te zien zijn als Constance, haar personage uit het eerste seizoen van de serie. American Horror Story: Apocalypse krijgt namelijk een cross-over tussen het eerste seizoen (Murder House) en het derde seizoen (Coven). Naast Lange werden ook Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates en Joan Collins gecast.
Ondanks zijn contract bij Netflix , blijft Murphy voor FX werken aan American Horror Story, Feud en Pose , hoewel de geplande tweede reeks van Feud (over Charles en Diana ) onlangs werd geschrapt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!