Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Horror Story S08 wordt cross-over

  •  
15-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Horror Story Coven
Het achtste seizoen krijgt een cross-over tussen Murder House (het eerste seizoen) en Coven (het derde seizoen).
Het eerste seizoen van American Horror Story draaide om een echtpaar (gespeeld door Connie Britton en Dylan McDermott) dat kwam te wonen in een huis met een vreselijke voorgeschiedenis. Het derde seizoen ging over een genootschap van heksen. Onlangs zette showrunner Ryan Murphy ( Pose ) de fans op het verkeerde been, door hen te verzekeren dat de eerder aangekondigde cross-over pas volgend jaar of zelfs nog later plaats zou vinden, maar hij onthulde nu dat het dit jaar al gebeurt. Of dat effect heeft op de al aangekondigde castleden is niet bekend. Eerder werden Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates , Bilie Lourd en Joan Collins bevestigd. Paulson en Peters waren te zien in zowel Murder House als Coven, waarbij ze elk seizoen een ander personage speelden.
American Horror Story wordt bij ons uitgezonden door Fox. De eerste zes seizoenen staan nu tevens op Netflix. Het achtste seizoen debuteert in september op televisie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!