Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Horror Story S08 start 18 september

  •  
14-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Horror Story: Apocalypse
Zes dagen na de Amerikaanse première gaat het nieuwe seizoen bij ons in Nederland van start op Fox.
Het achtste seizoen van American Horror Story heeft als subtitel Apocalypse en bevat onder meer de langverwachte cross-over tussen het eerste seizoen (Murder House) en het derde seizoen (Coven). Zo zal Jessica Lange in één van de nieuwe afleveringen weer te zien zijn als Constance, haar personage uit Murder House. Sarah Paulson en Emma Roberts hebben bevestigd dat zij terugkeren als hun heksen uit Coven. Paulson keert ook nog terug als haar personage Billie Dean Howard uit Murder House en zal gestalte geven aan een compleet nieuw derde personage. Het achtste seizoen van American Horror Story draait - zoals de subtitel al aangeeft - om het einde van de wereld, dat lijkt te gaan worden ingeluid door de antichrist Michael Langdon (nu gespeeld door Cody Fern), de inmiddels volwassen zoon van Vivien Harmon en The Rubber Man.
American Horror Story: Apocalypse is vanaf 18 september in Nederland te zien op Fox. De serie van Ryan Murphy is al zeker van een negende en een tiende seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!