Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Horror Story S08 heeft trailer

  •  
06-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Horror Story: Apocalypse
Het achtste seizoen heeft de subtitel Apocalypse en gaat in Nederland op 18 september van start op Fox.
De makers onthulden de afgelopen weken al een aantal teasers waarin we satanische baby's en gasmaskers voorbij zagen komen, maar de trailer toont nu ook beelden uit de serie zelf. Apocalypse draait om het einde van de wereld. Een groep overlevenden houdt zich schuil in The Outpost, een ondergrondse faciliteit waar allerlei mysterieuze dingen gebeuren. Het achtste seizoen wordt een cross-over tussen het allereerste seizoen (Murder House) en het derde seizoen (Coven). Zo keren uit het eerste seizoen onder anderen Connie Britton en Dylan McDermott weer terug, terwijl ook de heksen uit Coven opnieuw aanwezig zijn. Verschillende acteurs (bedenker Ryan Murphy cast elk seizoen een aantal van zijn vertrouwde acteurs als nieuwe personages) spelen daardoor dubbelrollen. Sarah Paulson is in Apocalypse zelfs te zien als drie verschillende personages.
American Horror Story: Apocalypse is vanaf 18 september in Nederland te zien op Fox. Het negende seizoen was al aangekondigd en ook seizoen tien is nu bevestigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!