Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Horror Story krijgt cross-over seizoen

  •  
01-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Frank Ockenfels/FX
American Horror Story krijgt een cross-over seizoen met personages uit zowel de eerste als de derde reeks. Dat onthulde Ryan Murphy aan Entertainment Weekly.
Murphy werd tijdens een panel gevraagd naar een eventuele terugkeer van de personages uit het derde seizoen Coven, dat draaide om een genootschap van heksen. Hij verklapte dat er al een plan is uitgedacht en dat ook personages uit de eerste reeks Murder House deel uitmaken van dat plan. ‘Ik weet al wat we gaan doen. Een van de toekomstige seizoenen wordt een cross-over tussen Murder House en Coven. Je gaat personages zien uit beide seizoenen.’ Murphy is momenteel aan het praten met de verschillende acteurs, om te kijken wanneer iedereen beschikbaar is. Om welke acteurs het gaat is nog niet bekend. Het eerste seizoen van American Horror Story draaide om een echtpaar, dat kwam te wonen in een huis met een afschuwelijke voorgeschiedenis. Het echtpaar werd gespeeld door Connie Britton ( Nashville ) en Dylan McDermott (The Practice).
American Horror Story werd onlangs verlengd met een zevende seizoen. Het zesde seizoen wordt momenteel uitgezonden op Fox. Bekijk hier ons achtergrondartikel over de serie als geheel en lees onze recensie van de eerste aflevering van het zesde seizoen. De eerste vier seizoenen van American Horror Story – inclusief Murder House en Coven – kun je momenteel terugkijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!