Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Horror Story: Cult: de volledige trailer

  •  
24-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Horror Story: Cult
De trailer voor American Horror Story: Cult heet de kijker welkom in het Amerika van Donald Trump.
Het zevende seizoen van de serie (de eerste vijf seizoenen zijn nu te bekijken op Netflix) gaat in Amerika op 5 september in première op FX. Onlangs werden de opening credits van de nieuwe reeks al vrijgegeven, maar de officiële trailer bevat de eerste beelden uit de afleveringen zelf. Sarah Paulson (Emmy-winnares voor The People v. O.J. Simpson ) speelt een vrouw die na de verkiezing van Trump behoorlijk lijkt in te storten. Ze krijgt weer last van straatvrees en begint overal angstaanjagende clowns (John Carroll Lynch zal voor het eerst sinds seizoen vier weer gestalte geven aan Twisty the Clown) te zien. Evan Peters lijkt in de huid te kruipen van een cultleider die mensen schrik aan wil jagen. Andere bijrollen zijn er voor Billy Eichner, Billie Lourd, Colton Haynes, Cheyenne Jackson en Alison Pill.
American Horror Story krijgt straks ook een achtste en een negende seizoen. Een van de toekomstige seizoenen wordt een cross-over tussen AHS: Murder House en AHS: Coven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!