Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Gods krijgt derde seizoen

  •  
16-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Gods S02
De Neil Gaiman-verfilming komt terug voor een derde reeks, opnieuw met een andere showrunner.
De Amerikaanse zender Starz heeft American Gods verlengd met een derde seizoen. Het tweede seizoen van de serie ging vorige week in première op televisie. Voor het derde seizoen is weer een andere showrunner aangesteld: deze keer mag Charles Eglee de productie in goede banen leiden. De scenarist was de medebedenker van de serie Dark Angel, werkte met Frank Darabont aan het eerste seizoen van The Walking Dead , en schreef voor shows als The Shield en Dexter. Hij is samen met Neil Gaiman, de auteur van het boek waar American Gods op is gebaseerd, al bezig met de blauwdruk voor de derde reeks. De serie draait om de Oude God Mr. Wednesday (Ian McShane), die samen met Shadow Moon (Ricky Whittle) ten strijde trekt tegen de Nieuwe Goden.
Het tweede seizoen van American Gods is in Nederland wekelijks te zien op Amazon Prime. Naar verluidt zou Gaiman in totaal vijf seizoenen van de serie willen maken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!