Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Born Chinese: fantasyserie met Michelle Yeoh en Ke Huy Quan

  •  
21-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
141 keer bekeken
  •  
AmericanBornChinese

Na de film Everything Everywere All at Once, waar ze beiden een Oscar voor wonnen, herenigen Michelle Yeoh en Ke Huy Quan nu in een tv-serie.

Foto credit: Carlos Lopez-Calleja / Disney

Vanaf eind volgende maand kun je op Disney+ kijken naar de komische fantasyserie American Born Chinese, waar vandaag de officiële trailer voor werd vrijgegeven. American Born Chinese markeert de hereniging van Michelle Yeoh (Police Story 3) en Ke Huy Quan (Indiana Jones and the Temple of Doom) die onlangs beiden een Oscar wonnen voor hun acteerwerk in de film Everything Everywhere All at Once. De actievolle coming-of-age-serie volgt de jonge Jin Wang (Ben Wang) die het zowel op school als thuis vrij lastig heeft en aan de hand van een nieuwe uitwisselingsstudent ook nog eens wordt meegezogen in een strijd tussen goden uit de Chinese mythologie. Destin Daniel Cretton (Short Term 12, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) is bij de serie betrokken als producent en regisseur.

American Born Chinese is een tv-bewerking van de graphic novel van Gene Luen Yang. De achtdelige reeks gaat op 24 mei in première bij Disney+.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!