Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Amazon voegt in maart 4 nieuwe series toe

  •  
23-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3131301527
Volgende maand voegt Amazon vier nieuwe series toe aan het aanbod in Nederland , waaronder hun eerste Duitse serie You Are Wanted.
Vanaf 10 maart kunnen we in Nederland kijken naar het tweede seizoen van Hand of God, met Ron Perlman (Sons of Anarchy) in de hoofdrol. Hij speelt een gevierde rechter, die na een tragedie en een aantal bizarre visioenen het recht in eigen hand neemt. Bekijk de trailer voor het tweede seizoen , dat tevens het laatste seizoen is van de dramaserie. Op dezelfde datum voegt Amazon ook het tweede seizoen van de komische coming-of-age serie Red Oaks toe, waarin Craig Roberts (Submarine) een baantje heeft als tenniscoach bij een countryclub. Red Oaks krijgt straks nog een derde en laatste seizoen. Een week later is het op 17 maart de beurt aan You Are Wanted, van en met Matthias Schweighöfer. Hij speelt een hotelmanager die het slachtoffer wordt van een hacker, maar besluit terug te vechten wanneer zijn gezin in gevaar komt. You Are Wanted is te zien met Engelse, Franse, Italiaanse en Spaanse ondertiteling en nasynchronisatie.
Op 24 maart is het tot slot de beurt aan Crisis in Six Scenes, een miniserie van en met Woody Allen, die al eerder door ons werd gerecenseerd. Crisis in Six Scenes en Red Oaks zijn ook terug te vinden in onze top 10 met series van Amazon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!