Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Amazon verlengt Mozart in the Jungle en Red Oaks

  •  
31-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
974915539
Amazon gaat langer door met Mozart in the Jungle en Red Oaks. Beide komedies worden met een seizoen verlengd.
Voor Red Oaks is het net aangekondigde derde seizoen tevens het laatste, zoals bedenkers Joe Gangemi en Greg Jacobs dat al vanaf de start voor ogen hadden. De serie speelt zich af in de jaren 80 en draait om een countryclub in New Jersey, waar een student (Craig Roberts) aan de slag gaat als tennisinstructeur. Mozart in the Jungle is toe aan alweer een vierde seizoen. De Golden Globe-winnende serie volgt de belevenissen van de orkestleden van het New York Symphony Orchestra, met Gael Garcia Bernal als de excentrieke dirigent. Mozart in the Jungle werd gebaseerd op het bijna gelijknamige boek van hoboïst Blair Tindall en is afkomstig van onder andere Jason Schwarzman en Roman Coppola. De nieuwe seizoenen van Red Oaks en Mozart in the Jungle verschijnen nog dit jaar op Amazon Prime in Amerika en Engeland. De overige landen, waaronder Nederland , zullen iets langer op de nieuwe afleveringen moeten wachten.
Mozart in the Jungle en Red Oaks waren eerder beide terug te vinden in ons overzicht met de beste series van Amazon Prime. Lees daarnaast ook onze recensie van het derde seizoen van Mozart in the Jungle.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!