Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Amazon komt met twee buitenlandse Originals

  •  
01-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
You Are Wanted
Deze maand keert het Duitse You Are Wanted terug en debuteert de Mexicaanse serie Diablo Guardián.
In het geval van You Are Wanted gaat het om het tweede seizoen. In de thriller komt de jonge hotelmanager Luca Franke (Matthias Schweighöfer) in het bezit van allerlei geheime computerdata. Vanaf dat moment krijg hij zowel de overheid als een aantal internationale criminelen achter zich aan en moet hij uit alle macht zijn familie zien te beschermen. Verder debuteert Amazon deze maand het eerste seizoen van Diablo Guardián, hun eerste Mexicaanse Original. De serie werd gebaseerd op de roman van Xavier Velasco en vertelt het verhaal van Violetta (Paulina Gaitan), een jonge vrouw die haar geboorteland ontvlucht om opnieuw te beginnen in New York. Eenmaal in Amerika aangekomen raakt haar geld echter al snel op en vervolgens komt ze in handen van de doortrapte Nefastófeles (Andrés Almeida).
Het tweede seizoen van You Are Wanted verschijnt op 18 mei en het eerste seizoen van Diablo Guardián is te zien vanaf 4 mei. Bekijk hieronder de nieuwe trailers.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!