Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Amazon geeft vervolg aan 3 komedie-pilots

  •  
28-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
jean-claude-van-johnsonx
Amazon bestelt een compleet seizoen van Jean-Claude van Johnson. Hun streamingdienst geeft tevens een vervolg aan de eveneens succesvolle pilots van I Love Dick en The Tick.
De drie potentiële komedies werden in augustus allemaal voorzien van een pilot-aflevering. Die pilots werden vervolgens getest onder de leden van Amazon Prime. De beoordelingen van de kijkers bleken voor elke serie zeer positief en daarom heeft Amazon besloten om van alle drie een complete reeks te bestellen. De volledige seizoenen zullen ergens in 2017 debuteren bij Amazon Prime. Vooralsnog is alleen bevestigd dat ze beschikbaar worden gesteld in Amerika, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Japan. Toch is de kans dat straks ook Nederland aan de beurt komt aanwezig, zie ook ons artikel over de expansie die Amazon Prime de afgelopen tijd doormaakte.
In Jean-Claude van Johnson speelt Jean-Claude van Damme een spion die zijn films gebruikt als dekmantel voor geheime overheidsmissies. Lees onze recensie van de pilot-aflevering. I Love Dick is gebaseerd op het gelijknamige boek van Chris Kraus en werd geadapteerd door Transparent -bedenker Jill Soloway. De serie heeft rollen voor onder andere Kevin Bacon en Kathryn Hahn. The Tick is gebaseerd op het gelijknamige stripboek. Na Patrick Warburton in een eerdere adaptatie van Fox, wordt het personage op Amazon nu gespeeld door Peter Serafinowicz.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!