Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Amazon geeft trailer voor Sneaky Pete vrij

  •  
16-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4122853959
Bryan Cranston (Breaking Bad) produceert een nieuwe serie voor Amazon. De acteur speelt in Sneaky Pete ook zelf een bijrol.
De hoofdrol in het misdaaddrama is echter voor Giovanni Ribisi. Hij speelt een oplichter die net uit de gevangenis komt en de identiteit van zijn celgenoot Pete aanneemt. Vervolgens overtuigt hij de grootouders van Pete (gespeeld door Peter Gerety en Margot Martindale) dat hij de kleinzoon is die ze al twintig jaar niet meer hebben gezien. Maar er ontstaan grotere problemen, wanneer een gangster (Cranston) zijn daadwerkelijke broer ontvoert. De pilot van Sneaky Pete debuteerde 15 maanden geleden al bij Amazon. De aflevering werd lovend ontvangen door zowel pers als publiek en de streamingdienst bestelde vrijwel direct een compleet seizoen. Vervolgens liep het project wat vertraging op, mogelijk omdat de originele bedenker en showrunner David Shore (House) uiteindelijk werd vervangen door Graham Yost (Band of Brothers, Justified).
Sneaky Pete heeft bijrollen voor Marin Ireland (Side Effects), Libe Barer (Parenthood), Shane McRae (Still Alice) en Michael Drayer (Mr. Robot). De pilot werd geregisseerd door Seth Gordon, die onlangs de aankomende filmadaptatie van Baywatch maakte. De serie verschijnt begin volgend jaar ook bij Amazon in Nederland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!