Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Alternatieve one-liners uit Rick and Morty

  •  
30-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1536797390
Justin Roiland trakteert de fans van Rick and Morty op een reeks alternatieve one-liners die de uitzending niet haalden.
In Amerika ging het derde seizoen van de animatieserie gisteren dan eindelijk van start op de zender Adult Swim. De eerste aflevering kreeg eerder dit jaar al een voorpremière, die door bedenkers Dan Harmon (Community) en Justin Roiland opzettelijk was ingepland op 1 april, als onderdeel van Adult Swims jaarlijkse ‘programmering grap’. Gisteren ging met de tweede aflevering Rickmancing the Stone het derde seizoen dan officieel in première. Om dat te vieren zette Adult Swim een kijkje achter de schermen bij de serie online. Daarin laten Harmon en Roiland zien hoe ze brainstormen over grappen. Roiland zet vervolgens een aantal alternatieve one-liners uit de aflevering Mortynight Run (S02E02) op een rij.
De eerste twee seizoenen van Rick and Morty zijn te zien op Netflix. Ook de derde reeks wordt daar (waarschijnlijk na het einde van het seizoen in Amerika) straks toegevoegd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!