Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Altered Carbon S02 onthult castleden

  •  
22-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Altered Carbon Poster
Naast Anthony Mackie zien we nog verschillende andere nieuwkomers, plus twee vertrouwde gezichten.
Altered Carbon is een serie die erg makkelijk van castleden kan wisselen, terwijl ze dezelfde 'personages' behouden. De serie speelt zich namelijk af in een wereld waarin het mogelijk is om een bewustzijn in een ander lichaam te plaatsen. Zo neemt Anthony Mackie (die een eigen Marvel-serie krijgt) in het tweede seizoen de rol van Takeshi Kovacs over van Joel Kinnaman ( Hanna ). Daarnaast zijn nu ook Simone Missick (Misty Knight in Luke Cage ), Dina Shihabi (Daredevil, Jack Ryan ), Torben Liebrecht ( Operation Finale ) en James Saito (de Shredder in de originele Ninja Turtles-film en staks tevens te zien in het tweede seizoen van The Terror ) aangekondigd als nieuwe castleden. Uit het eerste seizoen keren Renée Elise Goldsberry (als Quellcrist Falconer) en Chris Conner (als Poe) weer terug.
Het tweede seizoen van Altered Carbon is momenteel in productie, maar heeft nog geen datum. Alison Shapker en seriebedenker Laeta Kalogridis zijn de showrunners.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!