Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

All or Nothing: Manchester City op Amazon

  •  
23-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
All or Nothing: Manchester City
Amazon onthulde de trailer voor hun aanstaande docu-serie over de Engelse voetbalclub Manchester City.
All or Nothing biedt een kijkje in de keuken bij Manchester City, de huidige kampioen van de Engelse Premier League. Het hele jaar lang werd de complete selectie op de voet gevolgd en het resultaat is binnenkort te bewonderen in de achtdelige docu-serie. Aan de trailer te zien is er volop aandacht voor de invloed van de Spaanse oefenmeester Pep Guardiola (we zien hoe hij zijn elftal toespreekt in de kleedkamer), maar ook de spelers zelf komen aan bod (we zien hoe Kompany en De Bruyne in de bus meezingen met de muziek van Oasis). De serie zal ook de trainingsfaciliteiten van de City Football Academy in beeld brengen, plus interviews met de manager en vergaderingen binnen de top van de club. Acteur Ben Kingsley heeft de afleveringen voorzien van een voice-over.
All or Nothing: Manchester City is vanaf 17 augustus te zien bij Amazon Prime. Op Netflix kun je kijken naar een docu-serie over de Italiaanse voetbalclub Juventus.
Foto credit: Laurence Griffiths / Getty Images
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!